Yaşam ve İnsanlar Düşünce

15 Haziran 2011 Çarşamba

Okuduğum Harika Kitaplar:)

AYNUR TARTAN BAK MUTFAKTA KİM VAR!
Harika Bir yemek kitabı olması yanı sıra çok eğlenceli anlatım biçimine hayran kaldım.
Ajda Pekkan'dan kahvaltıların vazgeçilmezi yumurta; Ali Sabancı'dan geceyarısı helvası; Bekir Coşkun'dan kara gün aşı; Beyazıt Öztürk'ten süzme kuzu kol tandır, Doğan Hızlan'dan sıhhi karnıyarık; Ertuğrul Özkök'ten tek kişilik "hakuna matata" salatası; Haşmet Babaoğlu'ndan tutku böreği somonlu milföy; İnci Aral'dan avokado salatası; Kadir İnanır'dan hamsi kuşları; Lucien Arkas'tan horto köfte; Melisa Sözen'den Philadelphia pastası; Mesut Yar'dan açılım tabağı, kurtuluş köftesi; Mustafa Denizli'den radika salatası; Mustafa Erdoğan'dan Filistin pilavı; Müjdat Gezen'den Çin tavuğu; Müjde Ar'dan erikli bonfile ve Aysel sütlacı; Metin Uca'dan spagetti "alla"; Nevzat Çelik'ten sucuklu "special"; Refik Durbaş'tan şiir ve konçerto soslu terbiyeli kereviz; Saba Tümer'den karidesli makarna; Sezen Aksu ve Nihat Yıldırım'ın annesi Şehriban Yıldırım'dan Rumeli yemeği; Tuluhan Tekelioğlu'ndan krep; Volkan Konak'tan hamsili pilav; Yılmaz Erdoğan'dan patlıcan patates yemeği... Dostlardan eşsiz tarifler... Aynur Tartan'ın dostluk ve sevgiyle lezzeti katmerlenen mutfağından örnekler... Bak Mutfakta Kim Var! hem lezzetli yemekler yapmak hem de keyifle okumak için elinizden bırakamayacağınız bir kitap.
Okumakta yarar var.Fiyatı:20tl Heryerde bulabilirsiniz...

HERŞEYE RAĞMEN İKİMİZ
    TULUHAN TEKELİOĞLU.
Evlilikleri veya ilişkileri ile gıpta edilecek mutluluğu yakalamış ünlüleri anlatan harika bir kitap .
Âşık oluyoruz. Her koşul ve durumda birbirimizi seveceğimize söz veriyoruz. Aşkla evleniyoruz... Sonra bir şeyler oluyor... Beklenmedik bir şeyler!.."
Her Şeye Rağmen İkimiz'deki 36 çift, mutlu ve uzun bir beraberliğin şifresini çözmeyi başarabilmiş kişiler; politikacı, sinema sanatçısı, gazeteci, yazar, sporcu, manken, işadamı, işkadını... Tuluhan Tekelioğlu, her biri toplumda yeri olan bu çiftlerle yaptığı keyifli söyleşilerinde "Birliktelikte ve evlilikte başarının püf noktaları var mı, yoksa bu bir şans mı?" sorusunun yanıtını arıyor.
Her Şeye Rağmen İkimiz'deki evlilik hikâyelerini, özellikle evlenmeye ya da boşanmaya karar vermeden önce okumanızı öneriyoruz.
Fiyatı.20.75tl
KADINLAR SAĞDAN ERKEKLER SOLDAN
YAZAR:AŞKIM KAPIŞMAK
Kadın erkek ilişkilerinin çok esprili bir uslupa anlatıldığı akıcı bir kitap.Okurken kendinizden mutlaka bişeyler bulabileceksiniz.

4 yorum:

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

bende yeni 40'ında 40 kadın okudum
çok sevdiğim bir kişiliktir kendileri
sevgiyle kucaklıyorum canım

aymuca:) dedi ki...

Öylemi bende merak ettim şimdi ben de alıp okumak isterim.yorumların için çok teşekkür edrm.sevgiler....

marifet ellerimizde dedi ki...

merhabalar ..blogu yenı kesfettım hepsını gezemedım ancak cok begendıklerım oldu ..ellerine saglık:)hemen ızlmeye aldım .sıksık goruselım ınsallahh..sevgıller. zeynep:)))))

aymuca:) dedi ki...

çok tesekkur edrm zeynepciğim.olur goruselım.sevgiler benden:)))

Back to Home. Back to Top Geliştiren İzmir Çetesi Mr. Kurtbey v2 Blogger Seo Templates..