Yaşam ve İnsanlar Düşünce

29 Haziran 2011 Çarşamba

Nişan ve Nişanda Ne Giydim:)

 Merhabalar Sevgili Blog Okuyucularım...
Bugün de nişanla ilgili bir post hazırlayayım dedim.Malumunuz kuzenimin nişanı vardı ordan bir kaç kare resim ve ne giyindiğimi  paylaşıyorum.Tepsiden de anlaşılacağı gibi nişan yüzükleri ve tek taş:)Tepsiyi görünce hemen kendi nişanım aklıma geldi.Ey gidi günler eyyy:)
Alt resimde Rize'nin meşhur laz böreği,su böreği ve nişan çiçeği var..Ayrıca laz böreğinin tarifini başka bir postta yayınlayacağım..Bir lezetli ki anlatamam tadanlarınız belki vardır bilirler:)Hele de sıcakken:))

Ewettt şimdi de giydiklerim kırmız şifon bu bluzu nişan kıyafetini alma işini en sona bıraktığım için çok zor buldum.Ama çok şık oldu siyah etek,siyah ayakkabı,çanta ve siyahlı kırmızılı eşarpla harika oldu.Sizinle paylaşmak istedim.Tesettürlü arkadaşlarıma belki fikir olur.Bugünlük de bu kadar ben kaçıyım.Yine görüşmek üzre sevgiyle kalın.
Aymucadan sevgiler:)



8 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

Allah tamamını erdirsin inş. mutlu olmanı diliyorum
Sevgiler

Gülcan dedi ki...

allah tamamına erdirsin inşallah bluze bayıldım

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

nişanlanan çiftlere mutluluklar diliyorum canım
kıyafetlerinde harika buluzun rengine bayıldım

Dilekhaniminmutfagi dedi ki...

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizler esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun inşallah.Amin.Herkese hayırlı cumalar

aymuca:) dedi ki...

Güzel yorumlarınız için cokk teşekkür ederim.sevgiler..

ayse dedi ki...

Ben hayatımda hiç laz böreği yemedim. :( Çok merak ediyorum, tatlıymış galiba aslen. :)) Bu arada evlenecek çifte mutluluklarr, kıyafetin çok hoş olmuş. Nazar değmesin, bak maşallah diyorum. Sevgiler.. :)

Syhn dedi ki...

laz böreğine nasıl bayılırım nasıll.. aklım kaldıı :))

aymuca:) dedi ki...

Ewt laz böreği tatlı açılan yufkaların icine muhallebi pisirip konur üzerine şerbet:)))güzel yorumlarınıza cokk sevindim..sevgilerr

Back to Home. Back to Top Geliştiren İzmir Çetesi Mr. Kurtbey v2 Blogger Seo Templates..