Yaşam ve İnsanlar Düşünce

20 Ocak 2012 Cuma

Fasülye Turşusu Kavurması

Malzemeler
1 kilo fasulye turşusu
4 tane soğan
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı salça
Yapılışı
Turşuların tuzu gitsin diye biraz suda bekletelim..Sonra bir tavada sıvıyağ kızdırılır,üzerine yarım ay şeklinde doğranan soğanlar atılır,iyice kavrulur,salçası eklenir.Üzerine de bir kaç parçaya böldüğümüz fasülye turşuları eklenir.5 dk da böyle kavrulur.Ve turşu kavurmamız hazır.Soğuk servis edebilirsiniz tavsiyemdir..
Afiyet olsun

3 yorum:

anne eli gibi dedi ki...

oy oy oy ellerine sağlık bayılırımmmm:)
bizde sık sık yaparız,en çokta anneannem yapar b,zde yeriz:)
iyi hafta sonları...

Gul/İnn dedi ki...

bayılırımmm..turşu kavurmasınaa..üstüne mısır ekmeği offf.. canım istedi :)

aymuca:) dedi ki...

Guzel yorumlarınız beni onurlandırdı.teşekkürler

Back to Home. Back to Top Geliştiren İzmir Çetesi Mr. Kurtbey v2 Blogger Seo Templates..