Malzemeler
1 kilo fasulye turşusu
4 tane soğan
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı salça
Yapılışı
Turşuların tuzu gitsin diye biraz suda bekletelim..Sonra bir tavada sıvıyağ kızdırılır,üzerine yarım ay şeklinde doğranan soğanlar atılır,iyice kavrulur,salçası eklenir.Üzerine de bir kaç parçaya böldüğümüz fasülye turşuları eklenir.5 dk da böyle kavrulur.Ve turşu kavurmamız hazır.Soğuk servis edebilirsiniz tavsiyemdir..
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
oy oy oy ellerine sağlık bayılırımmmm:)
bizde sık sık yaparız,en çokta anneannem yapar b,zde yeriz:)
iyi hafta sonları...
bayılırımmm..turşu kavurmasınaa..üstüne mısır ekmeği offf.. canım istedi :)
Guzel yorumlarınız beni onurlandırdı.teşekkürler
Yorum Gönder